Primul post de televiziune pe Internet din Romania, Evo Tv, se va lansa on-line in data de 28 martie, in urma unei investitii de cateva sute de mii de euro, informeaza un comunicat al postului. Evo Tv se vrea o alternativa la divertismentul de televiziunesi va debuta cu un numar limitat de show-uri pana la lansarea oficiala din 15 aprile 2007. 

“Productia materialelor video va fi realizata integral de catre Evo Tv iar vedetele postului au fost alese din randul tinerilor care nu au avut niciodata legaturi cu zona televiziunii”, a declarat Sergiu Mihalcea, directorul general al postului Evo Tv. 

Sergiu Mihalcea, administrator si actionar la Evo Tv are 28 de ani, si zece ani de experienta in televiziune ca  realizator de emisiuni de divertisment. A lucrat la televiziuni precum Antena1, Realitatea TV si Prima TV. Printre actionari se mai numara trei oameni de afaceri romani. 

Extinderea continutului video catre telefoanele mobile si catre furnizorii de servicii IPTV sunt doua din directiile de dezvoltare ale proiectului Evo Tv. 

Serviciul va fi disponibil pe adresa www.evotv.ro.

 

Sursa: Capital 27 Martie 2007