Gelu Diaconu, fost președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală – ANAF, îi atacă dur pe Eugen Teodorovici și Vasile Marica, pe care îi acuză că ”desăvârșesc opera de distrugere a ANAF”.

Diaconu a postat joi seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care arată că înființarea Autorității Vamale Române este ”o bulibășeală administrativă nascută din interesele și orgoliile ministrului-baiețel și ale sindicalistului-șpăgar. Groparii ANAF, Orlando & Marica, își fac încălzirea pentru discuțiile cu procurorii!”.

Și fostul președinte al ANAF își continuă tirada împotriva ministrului de Finanțe și a președintelui Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor: ”în aproape 3 ani de guvernare, nu au construit sau văruit măcar vreun gard al vămii, nu au realizat nicio dotare cu mijloacele fixe necesare modernizării activității (IT, mijloace de control la frontieră, etc.), nu au cumpărat nici măcar o șapcă pentru vreun vameș (i-ați văzut ce uniforme vechi au?)…dar au promovat o ”morișcă” a funcțiilor de conducere pentru o ”colectare” corespunzatoare”.

Puteți citi toată postarea mai jos.