Gheorghe Dincă a făcut plângeri de Crăciun la sediul Arestului Central. Bărbatul a mâncat produse tradiţionale, cozonac sau prăjituri, însă nu i-a plăcut mâncarea şi s-a plâns în solicitarea trimisă către conducerea Arestului Central că aceasta ar fi fost acră, spun surse apropiate anchetei.

Dincă i-a reclamat şi pe colegii săi de detenţie, pentru că îi vorbesc urât, îl înjură, îl scuipă şi îi adresează tot felul de cuvinte jignitoare. Monstrul din Caracal le solicită celor de la Arestul Central să ia toate măsurile pentru a-i face “şederea” mai confortabilă şi să-i dea o mâncare mai bună, relatează Antena 3.

Control neurologic pentru monstrul din Caracal

Profiler-ul implicat în cazul Caracal i-ar fi recomandat lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor înfiorătoare, sa facă un control neurologic, pentru ca doctorii să stabilească dacă este sau nu sănătos.

Controlul se va face, cel mai probabil, după Sărbători.

Ce ar mai fi cerut Gheorghe Dincă de la oamenii legii

Monstrul din Caracal s-ar fi spovedit de Sărbători, în fața unui preot cerut chiar de el, în celula sa. Conform avocatei Carmen Ogășanu, Gheorghe Dincă ar fi cerut să i se aducă un preot în celulă, pentru a se spovedi. Aceasta nu a fot însă singura cerere făcută de bărbat.

Ceea ce a șocat și mai tare a fost momentul în care Dincă le-ar fi cerut oficialilor penitenciarului să i se aducă un fotograf pentru o sesiune foto, ca mai apoi, pozele să le fie trimise celor din familie. Dincă ar mai fi cerut un radio și un televizor în celula în care este încarcerat, conform avocatei familiei Melencu.