Pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării viitorului smartphone Apple, zvonurile și speculațiile se întețesc. Cele mai noi imagini cu viitorul iPhone au apărut pe Mashable, iar acestea sunt opera lui Federico Ciccarese. Acesta a ținut cont de zvonurile care spun că noul iPhone va avea integrat un cititor de amprente și a creat imaginile de mai jos.
Potrivit zvonurilor, viitorul iPhone va avea în loc de butonul HOME un cititor de amprente care va permite utilizatorilor să deblocheze smartphone-ul. De asemenea, designerul italian a ținut cont și de zvonul care spune că telefonul Apple va avea ecranul curbat.
iPhone 5S se află deja în producţie, conform unor informaţii provenite din presa japoneză. Japonezii scriu că NTT Docomo, cel mai important operator telecom din Ţara Soarelui Răsare, au redus comenzile de dispozitive Android, pregătindu-se să introducă în portofoliu noul iPhone.
În ceea ce priveşte lansarea oficială a terminalului, analiştii nu s-au pus de acord, unii înaintând ca dată sigură luna august, iar alţii perioada iunie-iulie. iPhone 5S va avea un procesor A7, o cameră mai performantă şi cititor de amprente.