Liviu Dragnea, a transmis marţi condoleanţe familiilor care şi-au pierdut apropiații în incendiul din Clubul Colectiv şi a spus că în opinia sa unele aspecte legate de acel moment nu sunt limpezi.

„Mesajul meu este unul de durere, am o foarte mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu ştiu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul. Nu ştiu, pentru că sunt atât de multe variante care circulă pe piaţă. Le doresc putere să trăiască cu această durere familiilor celor care au murit acolo. Le transmit condoleanţe şi poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Ecaterina Andronescu l-a taxat imediat și a cerut ca liderul PSD să vină cu mai multe argumente și să nu lase lucrurile așa. „Este o afirmaţie teribil de gravă pe care domnul Dragnea a făcut-o: că au fost ucişi. Cred că o asemenea afirmaţie făcută de al treilea om în stat nu trebuie să se oprească aici. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele pe baza cărora a făcut aceste afirmaţii. Mi se pare grav”, a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.