Dacia va lansa două noi mdele după SUV-ul Duster, care urmează a fi prezentat la Salonul Auto din Geneva, după cum a declarat directorul comercial al companiei, Fabrice Cambolive.

Întrebat în cadrul unei confetinţe de presă care sunt planurile companiei după lansarea lui Duster, Cambolive a precizat că zvonurile apărute în presa franceză cu privire la două noi modele Dacia, un sedan de clasă medie şi un posibil autoturism de clasă mică, nu sunt departe de adevăr. Cambolive a menţionat că strategia Dacia lansată în 2004 este valabilă în continuare, iar aceasta se axează în principal pe „extinderea gamei de produse”.

Următorul pas al Dacia este lansarea SUV-ului Duster la Geneva, despre care au fost făcute publice informaţii la sfârşitul anului trecut. Cambolive a mai spus că alte detalii legate de preţ şi cele legate de siguranţa noului SUV vor fi anunţate abia în perioada lansării.

Pe de altă parte, directorul comercial al Dacia, a subliniat că Duster nu va canibaliza celelalte modele ale companiei, ci scopul său este a atinge un nou segment de piaţă, acolo unde Dacia nu este prezentă încă.