Potrivit unui comunicat de presă, PeliFilip a oferit consultanță juridică în legătură cu documentația contractuală și procedura de notificare a fuziunii derulată în fața Consiliului Concurenței. Tranzacția a necesitat analizarea și rezolvarea mai multor aspecte comerciale și financiare, care au fost abordate în cadrul documentației contractuale. Echipa de negociere a fost condusă de Mihaela Scărlătescu, Directorul Departamentului Juridic din cadrul Grupului A&D Pharma, fiind asistată  de echipa PeliFilip, coordonată de partenerii Carmen Peli și Ioan Dumitrașcu.

În septembrie anul acesta, Consiliul Concurenţei a anunțat că a autorizat tranzacţia prin care Sensiblu a preluat 78 de farmacii aparţinând Sibpharmamed. "Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Ca urmare a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia", a notat Consiliul Concurenţei.

Activele achiziţionate sunt în 41 de localităţi: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Buziaş, Caransebeş, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Dorohoi, Focşani, Galaţi, Gheorgheni, Hunedoara, Iaşi, Ineu, Mediaş, Mureş, Oradea, Orăştie, Petroşani, Piatra Neamţ, Piteşti, Reşiţa, Satu Mare, Sebeş, Sibiu, Slatina, Târgovişte, Târgu Mureş, Timişoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vulcan şi Zalău.

 

Te-ar putea interesa și: