UPDATE 16:20

CNADNR a anunțat în urmă cu câteva minute că a fost redeschisă circulația pe DN 67D, pentru toate categoriile de vehicule.

"Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale că, din cauza căderilor de arbori generate de greutatea zăpezii, începând cu ora 06.00 circulația rutieră este blocată pe DN 67D, în zona localității Godeanu, județul Mehedinți, km 64+500".

Reprezentanții companiei precizează că decizia de închidere temporară a circulației a fost luată de IGSU și IGPR pentru a preveni posibile evenimente rutiere și pentru a permite lucrătorilor CNADNR SA și Romsilva să acționeze în vederea degajării carosabilului de copacii căzuți.

Citiți și: HARTA DRUMURILOR care riscă să fie blocate în caz de precipitaţii abundente

Traficul este blocat de o oră în Mehedinţi, pe DN67D Baia de Aramă – Băile Herculane, la kilometrul 67 + 200 de kilometri, în zona Godeanu, din cauza unor arbori căzuţi pe carosabil, a anunţat la B1 TV Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, care a infirmat faptul că în zonă s-a produs o avalanşă.

Augustin Molacu, de la ISU Gorj, a confirmat faptul că s-a produs o avalanşă, care a dus la blocarea drumului, anunță B1TV.

Știre în curs de actualizare