Săvulescu și Cross Creek își propun să abordeze în perioada imediat următoare proiecte substanțiale pentru a ridica ștacheta și a face diferența, chiar și în peisajul extrem de exigent de la Hollywood. Primul proiect al colaborării va fi filmul “He Wanted the Moon” – bazat pe cartea cu același nume – și îl va avea pe Brad Pitt în rolul principal. Debutul este cu atât mai însemnat având în vedere că scenariul îi aparține lui Tony Kushner, nominalizat de două ori la Oscar, pentru Munich (2006) și Lincoln (2013) – și unul dintre favoriții lui Martin Scorsese.

Dragoș Săvulescu a intrat în lumea filmului în 2013, când a achiziționat Kentauros Studios din București, iar apoi s-a asociat cu Mandragora Studios, fondând astfel cel mai performant studio full-service din Europa de Est. Debutul ca actor s-a produs în pelicula românească Limani, unde a filmat alături de Mircea Diaconu și Monica Bîrlădeanu. Au urmat prezențe în filme ca Love by Design – unde i-a dat replica celebrei Jane Seymour –, apoi rolul de băiat rău în filmul american High Strung – și, mai recent, rolul de artist escroc în Palatul Pionierilor, regizat de Bobby Păunescu. Dragoș are și 4 credite de producător (Palatul Pionierilor, Limani, High Strung și The Glance of Music).

Cel mai recent rol a fost în super-producția Criminal, un action-thriller hollywoodian regizat de talentatul de Ariel Vromen, în care joacă alături de Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, Amaury Nolasco, Gal Gadot, Michael Pitt etc. În prezent, Dragoș este ocupat cu promovarea filmului Criminal, alături de întreaga echipă. Pe 7 aprilie producția a avut premiera la Londra, iar în seara de 11 aprilie Dragoș va fi prezent la New York, la premiera mondială a filmului.

Mai mult, Dragoș Săvulescu a înființat Rising Glen Entertainment la Los Angeles. Printre proiectele în lucru se numără documentarul despre celebrul compozitor Ennio Morricone, “The Glance of Music”, regizat de Giuseppe Tornatore, dar și thriller-ul “Amber Alert”.

Cross Creek Pictures are în portofoliu filme de talie internațională precum “Black Swan”, “The Ides of March”, “The Woman in Black”, “Rush”, “Everest”, și, dintre cele mai recente, “Mena” (cu Tom Cruise în rolul principal) și “Hacksaw Ridge” (în regia lui Mel Gibson). Filmele companiei Cross Creek au avut încasări de peste 1 miliard de dolari și au fost nominalizate pentru 6 premii Oscar, 10 premii Golden Globes și 18 premii BAFTA.