Liviu Dragnea părea să fie istorie pentru politica românească. Fostul lider PSD a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de pușcărie cu executare a doua zi după alegerile europarlamentare din 26 mai.

Și totuși, liberalii nu l-au uitat pe dușmanul lor numărul 1. Continua să-l umilească de fiecare data. Deputatul PNL, Florin Roman, s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa lui Dragnea. În cadrul reuniunii Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Roman a spus că Liviu Dragnea a venit în sandale și șosete flaușate la București, unde a furat, dar acest lucru nu i-a ajutat la nimic pentru că a ajuns în spatele gratiilor.

Roman a mai spus că pentru PSD-işti este de neconceput ca un om să vină în politică din privat şi să fie bogat pentru că a muncit în privat.

„Avem un nou guvern. Să dea Dumnezeu să fie învestit cât mai repede, pentru că ţara are nevoie de aer de un nou Guvern. Avem nevoie de ministru la Dezvoltare. Şi am văzut că l-au luat deja pe Ionuţ Ştefan la baloane. Vă daţi seama că pentru PSD-işti este de neconceput ca un om să vină în politică din privat şi să fie bogat pentru că a muncit în privat. La PSD modelul îl ştiţi: vii în sandale, cu şosete flauşate la Bucureşti, furi o ţară întreagă şi… la ce i-a folosit? L-a dus la puşcărie. Nu ne dorim o astfel de politică. Ne dorim oameni corecţi, oameni competenţi, oameni care-şi doresc să schimbe ceva în această ţară”, a declarat Florin Roman, preşedinte al Comisiei de Administraţie publică a Camerei Deputaţilor.