În timp ce tatăl său îşi ispăşeşte condamnarea în închisoare, Valentin Dragnea merge în vacanţe exotice alături de soţia sa, Gina. Ultima astfel de aventură a celor doi a fost în Thailanda, iar Valentin şi Gina au dorit să împărtăşească cu prietenii lor frumoasa privelişte din capitala Bangkok.

Valentin şi Gina Dragnea se află în Bangkok, iar cei doi au ţinut să le arate prietenilor o fotografie în care Gina admiră priveliştea capitalei Thailandei de la etajul 55 al unui zgârie-nori. “Relaxare maximă… Distracţie plăcută!”, a fost unul dintre mesajele primite de fiul şi nora lui Liviu Dragnea, potrivit Wowbiz.

Valentin şi Gina s-au căsătorit în august 2018, iar petrecerea luxoasă a avut loc la Snagov. De atunci, Gina Dragnea s-a făcut remarcată de multe ori prin ţinutele sexy în care se fotografiază şi apoi le postează pe paginile de socializare. În tot acest timp, Liviu Dragnea este închis la Rahova, unde îşi ispăşeşte condamnarea de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.