”DELIR. Da, e limpede ca a luat-o razna. Se ia de multinationale, de liderii europeni, de toate institutiile necontrolate de el, de oricine ii spune in fata ca este dus cu sorcova! De fapt, aseara (joi seara – n.r.) marele anunt era altul – ca sa avem un sfarsit de an amuzant, ne spune personajul asta condamnat de doua ori, nici mai mult, nici mai putin, ca viseaza sa ajunga chirias la Cotroceni… Asta se crede un mic Ceausescu”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Tomac susține că daca Liviu Dragnea va fcandida la prezidentiale, va fi cel mai mare esec al social-democratilor.

”De fapt, sunt sigur ca nu va intra in turul doi. PS: #babaiatule, mai bine ti-ai lua niste consilieri care sa-ti spuna adevarul, ca lumea nu mai suporta sa-ti auda aiurelile, nu sa-ti spuna doar ce vrei sa auzi si sa-ti ridice ode! Nu de alta, dar iti mananca degeaba banii”, a adaugat presedintele PMP.

Întrebat despre o candidatura la alegerile prezidentiale, Dragnea a spus ca nu respinge nicio varianta, „nici cu mine, nici cu domnul Tariceanu, nici cu altcineva”. Presedintele PSD a precizat ca trebui sa fie in coalitie o concluzie, intr-un timp rezonabil, ca trebuie sa fie candidat unic.

„Pentru cele prezidentiale targetul nostru este ca viitorul presedintele sa fie un candidat din partea PSD-ALDE. Intentionez sa ajungem itnr-un timp rezonabil si eu si dl Tariceanu la concluzia ca trebuie sa fie un candidat unic si dupa momentul acela vedem cine are mai mari sanse. Nu resping nicio varianta, nici cu mine, nici cu domnul Tariceanu, nici cu altcineva, pentru ca domnia lui Iohannis trebuie sa inceteze. Domnia lui Iohannis inca cinci ani inseamna dezastru pentru Romania”, a declarat Liviu Dragnea, joi seara la Antena 3.