"N-am de ce să fiu nemulţumit. Au apărut foarte multe informaţii. Eu, dacă am vreo nemulţumire, o voi spune. În primul rând, mulţumirea sau nemulţumirea trebuie să o exprime prim-ministrul. N-am auzit la prim-ministru să fie nemulţumit de ministrul de Finanţe", a spus Dragnea.

El a spus însă că în PSD va fi "o mică schimbare" în modul în care miniştrii comunică în cadrul partidului şi în public, fiind nevoie de informări periodice din partea membrilor Cabinetului, însă premierul ar fi de acord cu această măsură.

Dragnea a precizat că în PSD nu se vor mai accepta situaţii în care liderii partidului să afle din presă despre măsuri anunţate de Guvern.

"Faptul că noi la BPN am cerut şi vom cere unor miniştri să prezinte unele informări este un lucru corect şi aşa se va întâmpla de aici înainte, pentru că, pentru a avea susţinere politică, pentru a avea susţinere în comunicare de la toţi membrii PSD în acţiunile guvernamentale, miniştrii trebuie să informeze partidul. Noi nu putem susţine public nişte iniţiative de care aflăm de la televizor", a adăugat Dragnea.

Liderul interimar al PSD a subliniat însă că aceste evaluări şi informări nu au ca scop o remaniere şi nu se preconizează în acest moment nicio schimbare în Guvern.

"Nu s-a vorbit în partid despre remaniere. Din câte ştiu, nici premierul nu are în gând vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum nu este cazul. Mai târziu vom vedea", a spus Dragnea.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, duminică, înaintea şedinţei senatorilor PSD, că liderii partidului vor face luni, în cadrul Biroului Politic Naţional, o evaluare a comunicării din cadrul PSD, dar şi a comunicării dintre miniştri şi conducerea partidului.

"Mâine (luni – n.r.), la BPN, discutăm vizavi de chestiuni de comunicare, între partid, între Guvern, întrebii membrii Guvernului şi partid, pentru a comunica mai bine", a spus Teodorovici.Sursa: Mediafax.ro