Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în ședința Consiliului Național PSD, că are cunoștință de noi dosare penale pe numele său și al lui Călin Popescu Tăriceanu, la adresa sa fiind vorba de vizita pe care a făcut-o în SUA în ianuarie 2017, la învestirea lui Donald Trump. Dragnea a spus, în discursul de o oră și jumătate, că pe numele său a mai fost întocmit un dosar penal, care “ajunge” la un ambasador. El a avut un mesaj pentru procurorul DNA Jean Uncheșelu.

“Căline! Ştii că ne-a mai făcut nişte dosare. Iți spun azi, de ziua Vioricăi! Al meu, pe vizita din America de anul trecut. Eu îi spun domnului Uncheșelu (n.r.: procuror DNA) să meargă în continuare, dar îi spun unde ajunge: la un ambasador şi să văd dacă îl ţin genunchii că dacă nu are o mare problemă”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că Justiţia trebuie resetată şi l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis. “Mult timp am crezut că e păpuşarul preşedintele Iohannis. E doar o păpuşă. Tot ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi schimb părerea. E un preşedinte cu cheiţă. Când se intenţionează să blocheze ceva, se mai uită cineva la un dosar şi devine docil şi ascultător şi e rău cu noi, care suntem la putere şi vrem să demontăm statul paralel. Vreau ca statul paralel să fie distrus şi demontat piesă cu piesă”, a mai spus Dragnea.