Este prima ieșire a președintelui în funcțiune, Donald Trump. Chiar dacă a vorbit despre pandemia de coronavirus, în declarațiile de vineri, Trump invocă pentru prima dată posibilitatea unei înfrângeri, spunând ”Timpul ne va spune”.

”Cred că timpul ne va spune ce administraţie vom avea, dar orice se va întâmpla în viitor, cine ştie, vă pot spune că această administraţie nu va impune închiderea”, a declarat el cu un ton mult mai puţin categoric decât în mesajele postate pe Twitter în care denunţa ”fraudarea” alegerilor.

Trump nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor

În timp ce numărul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus este în mod clar în creştere în SUA, Donald Trump a dorit să excludă posibilitatea unei carantinări totale.

Republicanul nu a mai menţionat alegerile prezidenţiale în cadrul discursului său, încheiat fără a răspunde la întrebările jurnaliştilor.

Donald Trump a pus gând rău Fox News

Văzându-se abandonat de Fox News, Donald Trump s-a lansat într-un val de critici împotriva acestui post şi şi-a îndemnat susţinătorii să urmărească reţele de dreapta. Știrile publicate de postul de televiziune au schimbat complet aşteptările privind deznodământul scrutinului.

Campania preşedintelui american Donald Trump a lansat un sondaj în rândul susţinătorilor acestuia pentru a le testa opinia despre postul Fox News, care a fost portavocea preşedintelui republican în cei patru ani de mandat, însă la recentul scrutin prezidenţial nu l-a mai susţinut.

Din acest motiv, Trump ”vrea să-l distrugă” prin crearea unui canal online propriu, conform unei surse apropiate acestuia, relatează presa internațională.

După apariţia acestei informaţii joi pe website-ul Axios, acţiunile Fox News au scăzut cu 6% la bursa din New York.

”El vrea să distrugă Fox. Fără nicio îndoială”, a susţinut această sursă anonimă.