Doliu în România! Un îndrăgit actor a murit la 72 de ani. Va fi înmormântat vineri

Teatrul de Comedie vine cu o veste tristă. Actorul Gheorghe Dănilă a murit la vârsta de 72 de ani. Fiul acestuia a precizat că trupul actorului este depus la capela bisericii Trei Ierarhi din incinta cimitirului Cernica 2. Acesta a mai spus că tatăl său va fi înmormântat vineri, 5 martie.

”Pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu actorului Gheorghe Dănilă, lăsăm mai jos anunțul transmis de fiul său: „Trupul tatălui meu este depus la capela bisericii Trei Ierarhi din incinta cimitirului Cernica 2. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 5 martie, începând cu ora 14.00, la cimitirul Cernica 2.

Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească! Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Toma Dănilă”, este mesajul transmis de Teatrul de Comedie.

 

A jucat la Teatrul de Comedie din 1980

Regretatul actor a făcut parte din echipa Teatrului de Comedie din 1980 și a jucat în piese precum „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, regia Alexandru Darie (1990), „Fuga” de Mihail Bulgakov, regia Cătălina Buzoianu (1995), „Casa Zoikăi” de Mihail Bulgakov, regia Alexandru Tocilescu (2009) și altele.