Fedor Ladygin, fostul șef al Direcției Principale de Informații GRU, a încetat din viață la onorabila vârstă de 84 de ani. Teribulul incident a avut loc în Moscova, conform informațiilor emise de Nikolai Deryabin, șefulul statului major al Clubului Conducătorilor Militari ai Rusiei pentru interfex.

Rusia a pierdut un spion valoros

Fedor Ladygin a fost general-colonel și a condus GRU al Statului Major al Forțelor Armate ale Federației Ruse între 1992 și 1997, imediat după cădearea URSS. Acesta s-a născut în regiunea Belgorod și a absolvit Academia de Inginerie a Forțelor Aeriene. După trecerea sa în rezervă, acesta a devenit vicepreședinte al Uniunii Veteranilor de Informații Militare.

Sursa: peoples.ru

Din nefericire pentru oameni, în decembrie doliul s-a extins și spre cinematografie. Recent, o actriță cunoscută la nivel internațional s-a stins din viață.

Doliu în lumea filmului

Rhonda Stubbins White, cunoscută mai ales din serialul creat de Tyler Perry, “Ruthless” și pentru rolul show-ului NBC ”Days of Our Lives”, din anul 2000, a murit în urma unei lungi suferințe. Actrița de 60 de ani suferea de cancer, anunță deadline. Moartea ei a fost anunțată de un prieten, Todd Baker, pe pagina oficială de facebook a actriței.

„Cu mare durere, anunț dispariția iubitei mele prietene, Rhonda Stubbins White. Era o femeie uimitor de talentată, plină de energie și cu o mare credință. Am fost norocoși să o cunoaștem și să fim alături de ea în scurtul ei timpul pe acest pământ”, a scris acesta.

S-a născut la Brooklyn, iar în anii 80, Rhonda Stubbins White a urmat cursurile Școlii de Arte Tisch a Universității din New York, înainte de a se muta la Los Angeles. La începutul anilor 1990, era deja protagonista unor seriale precum ”Here and Now”, cu Malcolm-Jamal Warner, ”Homicide: Life on the Street”, ”NYPD Blue” și ”ER”.

A fost nominalizată la CableACE

Actrița a câștigat o nominalizare la CableACE pentru rolul ei din miniseria HBO, din 1993, ”Laurel Avenue”, regizată de Carl Franklin. În 1994, a apărut alături de Diana Ross în filmul ABC ”Out of Darkness”.

Rhonda Stubbins White a câștigat Marele Premiu al Juriului pentru cea mai bună actriță pentru scurtmetrajul ”Rose’s Turn” din 2017. Cel mai recent rol al său a fost Agnes, din serialul ”Ruthless” între 2020-2021. De asemenea, a continuat să joace rolul Lady Vi în serialul ”Days of Our Lives” de pe NBC în 2000.