România este în stare de șoc. Un fost fotbalist cunoscut și actual antrenor a încetat din viață. Acesta a fost răpus de coronavirus după mai multe săptămâni în care a fost spitalizat. A pierdut lupta și a trecut în lumea celor drepți.

Doliu uriaș în România

România este în doliu. Un fost fotbalist din anii 80 a încetat din viață, răpus de coronavirus. Este vorba despre Mircea Bolba care s-a stins din viață azi noapte, la doar 59 de ani. Bolba era extrem de iubit de sătmăreni. Și-a început și încheiat cariera la Olimpia Satu Mare, formație la care a revenit și în postura de antrenor.

Fostul fotbalist era internat de mai multe săptămâni într-un spital din Baia Mare din cauza problemelor de sănătate, iar între timp a fost depistat pozitiv și cu COVID-19. Din păcate, pentru fostul antrenor al celor de la Olimpia Satu Mare nu s-a mai putut face nimic, astfel că s-a constatat decesul acestuia.

Mircea Bolba a jucat la Steaua

Fostul mijlocaș a evoluat pentru mai multe echipe în cariera lui. După debutul la Olimpia Satu Mare, a urmat o scurtă aventură de un sezon la Steaua. A mai evoluat de-a lungul carierei la echipe de priă Liga precum ASA TG. Mureș, Poli Timișoara și FC Bihor Oradea. A avut și o scurtă aventură în străinătate, la Evagoras Paphos, iediat după Revoluție.

Pe final de carieră a mai jucat în ligile inferioare la Armătura Zalău. Și-a încheiat cariera de jucător la echipa de suflet, Olimpia unde a început să și antreneze. A mai stat apoi pe banca echipelor Fink Fester Petrești, Arieșul Turda, Unirea Dej sau FCM Baia Mare. Până la data decesului, Bolba antrena tot echipa sa de suflet, Olimpia Satu Mare.