Doliu în fotbal! Cătălin Agafiței s-a stins din viață

Doliu în fotbalul românesc! Cătălin Agafiței s-a stins din viață. Acesta a decedat la doar 46 de ani. Echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța, a făcut nefericitul anunț joi seară, 21 septembrie 2023.

Cătălin Agafiţei şi-a făcut junioratul la FC Farul. A jucat, apoi, la mai multe echipe de fotbal din eșaloanele doi și trei, precum Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanța, Oil Terminal și CSO Ovidiu. A fost profesor de educație fizică și sport și directorul școlii nr 3 „Ciprian Porumbescu” din Constanța.

„Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței.

Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Farul Constanța.

Postarea respectivă a strâns zeci de comentarii într-o singură oră, printre care: „Dumnezeu să îl ierte! Un super prof!” / „Odihneascăse în pace” / „Dumnezeu să-l odihnească în pace!Să îi ocrotească familia și să le ofere putere să treacă peste acest moment greu al vieții!” / „Condoleanțe!” / „Dumnezeu sa- l odihnească în pace, respect F.C Farul!” / „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin în ceruri domnule diriginte!” / „Dumnezeu sa îl odihnească în pace! A mai plecat un înger… Un OM minunat, un antrenor deosebit, un profesor și director de școală dedicat și mai ales un luptător care nu sa dat bătut… Drum lin, DOMNU!”

Doliu în lumea sportului! A murit arbitrul Alberto Șerban

C ceva timp în urmă, România a mai suferit o pierdere mare. Alberto Șerban, un arbitru de fotbal de numai 26 de ani, a murit în urma unui infarct. Trista veste a fost confirmată de către primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

„În urmă cu 2 ore am aflat cu adâncă tristețe despre vestea morții subite a camaradului nostru Alberto Șerban, la vârsta de numai 26 de ani! Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă, deși a crescut în cea mai mare parte a vieții sale fără dragostea maternă. A fost un copil frumos, foarte cuminte și sociabil, săritor atunci când apelai la ajutorul lui.

Din păcate, câteodată viața este de neînțeles pentru mulți dintre noi, iar în astfel de momente rămânem uluiți de tragismul ei. Suntem alături de familia îndoliată, căreia ii dorim multă putere sufletească să treacă peste acest moment greu. Alberto, așa cum îl știm toți, va rămâne cu siguranță o amintire frumoasă și dragă în amintirea tuturor celor care l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihnească!”, a scris acesta.

Potrivit anchetaonline.ro, Alberto Șerban era absolvent al Facultății de Educație Fizică din cadrul Universității din Pitești și activa ca arbitru în plan local. În paralel, administra o firmă de tractări auto. Sursa citată precizează că Alberto a suferit un infarct. Familia acestuia a sunat la 112, însă din păcate, nu a mai putut fi salvat. Apropiații săi spun că acesta nu știa să aibă vreo problemă de sănătate.