Doliu în familia unui celebru miliardar. Unul dintre cei mai bogați oameni din lume și-a pierdut trei din cei patru copii chiar în apropierea sărbătorilor pascale.

Duminică au avut loc mai multe atentate în Sri Lanka. Un număr de aproape 500 de victime rănite și peste 200 de decese au fost înregistrate. Un celebru miliardar și-a pierdut trei copii în timpul acestor atacuri.

Doliu în familia miliardarului de origine daneză, Anders Holch Povlsen. Acționarul brandului de îmbrăcăminte Asos are patru copii. Trei dintre aceștia au fost victimele atacurilor sângeroase de duminica trecută din Sri Lanka, potrivit BBC. Cu ocazia Paștelui, Anders Holch Povlsen și familia sa s-au dus în Sri Lanka, în vizită.

“Din nefericire, putem confirma informaţiile. Vă cerem să respectaţi dreptul la intimitate al familiei. Nu avem alte comentarii de făcut”, a declarat un purtător de cuvânt al Bestseller, citat de BBC.

Bestseller este un lanț internațional de haine deținut de miliardarul Anders Holch Povlsen. “Anders Holch Povlsen este cel mai mare unic acţionar al gigantului din domeniul vestimentaţiei Asos şi cel mai mare proprietar privat de terenuri din Regatul Unit”, potrivit cotidianului britanic Times.

Atacurile de weekendul trecut din Sri Lanka au șocat o planetă întreagă. Până la acest moment nimeni nu a revendicat până acum responsabilitatea atacurilor. Din păcate, bilanțul este unul devastator. Numărul deceselor ar fi ajuns la 290, din care marea amjoritate sunt cetățeni srilankezi, iar în jur de 36 de persoane sunt cetățeni străini, mulți dintre aceștia neidentificați încă.

Printre victime s-ar afla cel cetățeni britanici, danezi, portuchezi, indieni, turci, chinezi, japonezi, australian și un olandez.