Este vorba despre medicul endocrinolog Mihaela Irina Bitoleanu, unul dintre cei mai cunoscuți din Constanța. Acesta și-a pierdut viața în urma unui accident auto care s-a produs în ajunul Crăciunului.

Vestea a apărut chiar pe pagina personală de facebook a medicului. Mai multe persoane au postat o serie de mesaje care au dat de înțeles că acesta s-a stins din viață.

“Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident. Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu“, se arată în mesajul postat.

Și prietenii medicului au postat, la rândul lor, mesaje prin care anunțau tragicul incident și au rămas șocați de cele întâmplate.  De asemenea, unii dintre ei au transmis și condoleanțe familiei.

„O altă veste proastă și neașteptată: prietena mea, Irina Bitoleanu, a plecat! Draga mea, Dumnezeu sa te aibă în pază, suflet bun! Și da, Doamne, putere părinților și copiilor ei!”, a scris, pe Facebook, muzeograful Lavinia Dumitraşcu.

„Mihaela Irina Bitoleanu- fire sensibilă, veselă, exuberantă, medic endocrinolog, cu un înalt profesionalism dedicată meseriei. Este o pierdere neaşteptată şi dureroasă pentru comunitatea endocrinologilor constăţeni. Colegii şi prietenii sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe“, a scris prof.dr.Eduard Circo, medic endocrinolog.

De asemenea, potrivit focuspress.ro, vecina medicului a confirmat și ea vestea tragică. Acesta a povestit că evenimentul a avut loc pe autostrada A2, chiar în seara de 24 decembrie.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Călărași, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre București. Un autoturism cu doi ocupanți s-a răsturnat, după ce a lovit un câine.

Conform sursei citate, în urma impactului autovehiculul a lovit parapetul de protecție apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au rămas încarcerați. Au intervenit din partea ISU Călărași o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD iar din partea SAJ Călărași o ambulanță C2 (echipaj medical de urgență cu medic) și o ambulanță B2 (echipaj medical de urgență cu asistent).

La scurt timp după extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, în vârstă de 12 ani, care a fost transportat de ambulanța C2 la un spital din București.