O nouă tragedie a lovit muzica populară în acest weekend, după ce artistul Corin Dobrinescu a încetat din viață într-un accident de mașină șocant.

Corin Dobrinescu a fost lovit de o dubă traversând strada neregulamentar

Cunoscutul interpret de muzică populară, de profesie inginer, a fost ucis pe loc după ce a fost lovit de o dubă. Evenimentul s-a petrecut chiar pe raza localității Horezu.

Mai mult, o cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul traversa strada neregulamentar. Se pare că nu era singur, ci însoțit de mai multe persoane persoane.

Soarta i-a fost fatidică

Bizar este faptul că nu a traversat o singură dată. Prima oară a ajuns în siguranță pe cealaltă parte a străzii, dar a decis în ultimul moment să se întoarcă. Drept pentru care a încercat să traverseze din nou, atunci când s-a și produs accidentul.

Doar că, pe șosea venea însă, cu viteză, o dubă. În ciuda eforturilor, conducătorul auto nu a reusit să-l evite pe Corin Dobrinescu și l-a lovit în plin.

Martorii au sunat imediat la 112

Martorii au sunat imediat la numărul de urgență și la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție. În ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, totul a fost în zadar.

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu a fost testat de polițiști pentru alcoolemie. Conform informațiilor transmise de poliție, rezultatul acestuia a fost zero.

Ce au transmis autoritățile locale

Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat.