Doliu imens în România. Vasile Marin, în vârstă de 60 de ani, patronul reţelei de cofetării Marco din Focşani şi Panciu, a murit duminică după-amiază. Episodul cutremurător a avut loc în comuna Dumitreşti, în zona unor stupi de albine. Vasile Marin a intrat în şoc anafilactic şi a murit înainte de a veni medicii.

Omul de afaceri a murit duminică după-amiază, după ce a fost înţepat de albine. El se afla în satul Luncile, din comuna Dumitreşti. Alături de el se aflau și alte persoane. Vasile Marin a fost înţepat de o albină în picior. Acest lucru i-a fost fatal, pentru că a intrat în şoc anafilactic.

Medicii de la amnulanţă veniţi la faţa locului nu l-au mai putut salva.

Detalii cutremurătoare despre cum a murit Vasile Marin

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au fost sesizaţi prin apelul 112 despre faptul că o persoană a fost înţepată de albine, fiind în stare de inconştienţă. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focşani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei. Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Vrancea.

În anul 2019, Vasile Marcu, a avut o inițiativă inedită. La iniţiativa sa, vârstnicii au fost invitaţi la o prăjitură, o băutură caldă şi un suc, un moment de care aveau nevoie într-o astfel de zi specială. Totul s-a petrecut de ziua sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Marcu declara atunci că este un gest de normalitate și că și-a dorit să le îndulcească viața celor în vârstă, în aceastăm zi importantă de sărbătoare.

Sursa foto: Dreamstime