Cuplul cunoscut în lumea mondenă a încercat să îşi ţină până acum problemele departe de publicul larg, însă acum a ajuns la un impas.

Fosta ştiristă a lăsat să se înţeleagă că este dezamăgită de tatăl copiilor ei şi a şocat prin mesajul postat pe o reţea de socializare.

“Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu și îmi iese. Și pentru cel de soție am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dați-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar în rest vă rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveți încredere în ce simțiți. Aveți încredere în voi și în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preț. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să țin pentru mine dezamăgirile și o să va spun doar că, deși vacanța s-a terminat, noi trei ramânem nedespărțiți și puternici împreună”, a scris Dana Războiu pe contul său de Instagram.

Apoi a venit cu detalii la un post de televiziune.

„Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii și la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine și mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește. Face 60 de ani și cred ca e o vârsta la care ar trebui sa ai mai multă înțelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbați tot nu e suficient, au relații cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferința asta pentru mine. Nu spun nimic de mulți ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată sa-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a spus Dana Războiu la Antena Stars.

Dana Războiu are un copil dintr-o căsătorie anterioară şi un copil un actualul soţ, Bogdan Enoiu.

Vedeta a fost căsătorită anterior cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorţat în 2005.