Leszek Zaborowski este noul director de canale pe Europa Centrala al Discovery Networks, atributiile sale vizand dezvoltarea posturilor companiei in Polonia, Romania si Ungaria. In plus, Leszek Zaborowski va raspunde de promovarea marcii Discovery in regiune si de administrarea aspectelor legate de promovare, media planning, marketing si relatii publice pentru portofoliul de canale al Discovery Networks in Europa Centrala.

 

Noul director va colabora cu cei doi manageri de canal din Romania si Polonia-Ungaria, care ii vor raporta direct, precum si cu un on-air/creative director si un manager de PR/Comunicare.

 

Cu peste ani de experienta in industria media, Leszek Zaborowski a lucrat anterior la TVP (televiziunea publica din Polonia), unde a fost Marketing Director pentru TVP1, precum si la postul de televiziune comercial Polsat, Polish Telecom si la agentia de publicitate Lintas Warszawa.

Dupa procesul de restructurare derulat in regiunea Europei Centrale, Discovery Networks a planificat 12 noi posturi, dintre care sase vor fi in Romania.

Sursa: Capital 15 Iunie 2007