Vor fi folosite baterii diferite faţă de cele care au provocat explozii la anumite dispozitive, iar noile baterii au trecut testele de siguranţă implementate după retragerea de pe piaţă a smartphone-ului Galaxy Note 7, a informat grupul sud-coreean. 

Samsung a anunţat că va oferi în Coreea de Sud 400.000 de telefoane, botezate Galaxy Note 7 Fan Edition, la preţul de 699.600 woni (611 dolari) – cu aproximativ 30% mai mic decât preţul de la lansarea modelului original Note 7. 

Conform Agerpres, Samsung estima recent că profitul său a fost redus cu 5,5 miliarde de dolari din cauza problemelor cu Galaxy Note 7, în condiţiile în care compania a vândut peste trei milioane de exemplare înainte de a retrage dispozitivul de pe piaţă. 

Grupul sud-coreean a informat recent că a vândut 93 milioane de telefoane mobile, dintre care aproximativ 80% au fost smartphone-uri, şi şase milioane de tablete în primele trei luni din 2017. Compania se aşteaptă ca performanţele diviziei de telefoane mobilă să se îmbunătăţească în trimestrul al doilea după lansarea în luna aprilie a modelelor Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus.