Diana Şoşoacă nu s-a mai abţinut! A recunoscut totul în direct. Senatoarea admite că impulsivitatea pentru care a devenit celebră o are ca urmare a zodiei din care face parte.

Senatoarea Diana Șoșoacă a acordat un interviu-fluviu de nu mai puțin de trei ore în cadrul emisiunii ”Je Suis Bittman”, podcastul realizat de Dan Bittman pentru evz.ro, în care a dezvăluit amănunte mai puțin cunoscute desprea viața sa personală.

Diana Şoşoacă nu s-a mai abţinut! Detalii din viața personală pe care puțină lume le cunoștea

Astfel, Șoșoacă a arătat că este de origine macedoneancă, iar numele său de fată este Iovanovici.

Senatoarea a povestit că familia tatălui său este din fostul oraș iugoslav Skopje, actuala capitală a Macedoniei de Nord.

Șoșoacă a explicat că este de origine ”macedoneancă, nu machidonă”, machidonii ”fiind cei dinspre Grecia”.

Iar bunicul din partea mamei a fost român luptător în Al Doilea Război Mondial, chiar la Cotul Donului, îndurând condiții groaznice, prin urmare senatoarea nu este de acord cu afirmația că românii sunt mai slabi din fire.

Are ascendentul în zodia Taurului

Senatoarea a arătat că se mândrește cu faptul că a copilărit la țară, în mai multe locuri din România, pe unde au purtat-o drumurile părinților săi, tatăl fiind inginer hidroenergetician, iar mama medic.

Diana Șoșoacă a uimit însă prin răspunsul pe care l-a dat atunci când a întrebat cărei zodii îi aparține. ”Sunt scorpie”, a glumit ea, arătând că de fapt face parte din zodia Scorpionului.

Ulterior, a completat să are ascendentul în zodia Taurului și a continuat să glumească, spunând că ”există deci o explicație” pentru comportamentul său impulsiv care a făcut-o celebră, dar i-a provocat și necazuri.

Legat de una din cele mai controversate chestiuni, pentru care a fost și blamată public, respectiv refuzul de a purta mască de protecție, Diana Șoșoacă a spus că cine dorește poate să poarte și 20 de măști, doar să nu încerce să o oblige pe ea să poarte.