Senatoarea Diana Şoşoacă se arată revoltată de atitudinea susținătorilor săi. Mai exact, ea susține că deși le-a spus urmăritorilor ce au de făcut și să iasă în stradă, nimeni nu a fost interesat de aceste lucruri.

„V-am dat mură-n gură, v-am spus ce aveţi de făcut, v-am spus să ieşiţi în stradă la anumite momente, nu v-a interesat. M-am săturat”, a spus Șoșoacă, într-o emisiune online.

De menționat este faptul că, reacția senatoarei vine după ce aceasta a primit o serie de mesaje de la susținători, întrebată fiinde de ce a dispărut din spaţiul public şi de ce nu mai luptă.

În acest context Diana Șoșoacă susține că nu are nicio obligație față de aceste persoane. Ea a adăugat că și-a sacrificat timpul, viața, a luat amenzi, iar alții acceptă toate aceste lucruri.

„Nu e obligaţia mea, a unui om care luptă de un an jumătate, să vă scape. Mi se pare inacceptabil ca voi să staţi bine mersi în fotolii şi să ne cereţi nouă să ne sacrificăm şi viaţa, şi timpul, şi să luăm şi amenzi că vreţi voi să staţi comozi în timp ce noi luptăm. Poporul are conducătorii pe care şi-i merită, pe care şi-i acceptă”, a mai spus aceasta.

Diana Șoșoacă, live de 8 ore

Amintim faptul că, Diana Șoșoacă a avut un live de opt ore , în care a vorbit despre mai multe probleme, ea fiind ulterior ironizată de Radu Buzăianu, jurnalist B1 TV, în vlogul său de pe Youtube.

Acesta susținea că senatoarea luptă continuu, iar în momentul în care tace, ea, de fapt, luptă pentru a nu spune ceva. Totodată, el a vorbit și despre cele opt ore de live continuu, în care senatoarea nu s-a oprit nici măcar un moment, abordând mai multe subiecte.

„Avem nevoie de oameni ca doamna Șoșoacă să se lupte pentru noi. Dacă o vedeți, tot timpul am impresia asta că, de fiecare dată, ea se luptă. Pare tot timpul într-o luptă. Și când stă pe scaun, tot timpul pare că se luptă cu scaunul ăla. Am impresia că e într-o luptă permanentă. Și când tace, se luptă să nu zică ceva! Pentru ea, orice eveniment e o luptă. Cu Șoșoacă viața e luptă, tată! N-ai ce să-i faci!

Vreau să vă dau această veste extraordinară, nu știu cum sunteți dumneavoastră, dar Șoșoacă cum era ea așa, a început să vorbească, într-un live, pe Facebook… și s-a oprit opt ore mai târziu! Băă, opt ore femeia a vorbit non-stop. Sigur, nu avea lucruri de spus pentru opt ore, dar asta nu o împiedică. E ușor să vorbești opt ore având chestii de spus, sigur, e greu să ai chestii de spus timp de opt ore.

Șoșoacă a vorbit opt ore fără să aibă nimic de spus, asta mi s-a părut senzațional”, spunea acesta.