Subway, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, dezvoltă direcția strategică lansată la începutul anului şi îşi aşteaptă clienţii în două noi restaurante sub conceptul Fresh Forward Décor, situate în Cluj-Napoca şi Iaşi. Numărul restaurantelor Subway care poartă amprenta conceptului Fresh Forward Décor ajunge la patru, după ce compania a anunțat deschiderea unui nou restaurant la Iași, precum și remodelarea restaurantului din incinta centrului comercial Iulius Mall, din Cluj-Napoca.

„Mizăm pe conceptul revoluționar Fresh Forward Décor și pe implementarea acestuia în întreaga noastră rețea. Totodată, menținem promisiunea făcută în fața clienților noștri și le oferim încă două locații îndrăznețe, complet digitalizate, în care aceștia să se bucure de experiențe culinare deosebite, prin intermediul gamei noastre variate de sandwich-uri fresh și gustoase”, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Lansat odată cu deschiderea restaurantelor din Pitești și București, Fresh Forward Décor presupune adoptarea unui design nou, atractiv și foarte prietenos cu clienții. Conceptul revoluționar aduce culori noi și luminozitate într-un spațiu cu aspect îndrăzneț, dar jucăuș si  complet digitalizat, care oferă o multitudine de variante de sandwich-uri gustoase. Astfel, Subway le prezintă oaspeților săi nu doar un loc în care ei pot lua masa, ci o adevărată experiență: nouă, proaspătă și plină de culoare.

La finalul lunii septembrie, Subway a deschis un nou restaurant în Iași, care este situat pe Bulevardul Independenței nr. 4-5. Aceasta este a doua locație inaugurată de Subway în Iași care se bucură de popularitate crescută încă din prima zi. Astfel, pentru a răsplăti entuziasmul ieșenilor, Subway va organiza în locație un eveniment special. Evenimentul este programat pentru data de 18 octombrie 2019, iar oaspeții care vor trece pragul noului restaurant în această zi vor fi întâmpinați cu o ofertă specială: la achiziția oricărui SUB de 15 cm din meniu, ei vor primi gratuit un al doilea SUB de 15 cm, la alegere.

Mai mult, pentru a le putea oferi oaspeților o experiență culinară unică, pe 12 octombrie 2019 Subway România a inaugurat restaurantul din Cluj-Napoca (Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B), după o investiție majoră în decor și dotări. Situat în incinta Iulius Mall, acesta a fost primul restaurant deschis în 2012 de către Subway România în afara Bucureștiului și al doilea care se alătura francizei în România, după restaurantul Subway Victoriei din București.

Subway anunță o creștere importantă a vânzărilor în România. “Rezultatele financiare înregistrate de Subway România până în acest moment ne fac să privim încrezători către viitor. Din octombrie 2018 până în prezent vânzările au crescut, în medie, cu 19% iar profitul brut cu 28%. Toate acestea se datorează strategiei noastre eficiente de business și, mai ales, celor peste 500 de angajați care lucrează cu pasiune și dedicare, zi de zi, pentru a le putea oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

La finalul lunii septembrie, Subway România și-a optimizat meniul, lansând noua ofertă de toamnă, care le aduce oaspeților săi o gamă variată de produse, dezvoltate în conformitate cu cerințele și așteptările lor. Astfel, Subway a introdus în meniu mai multe tipuri de pâine, gustări hrănitoare, opțiuni diverse pentru consumatorii vegetarieni și a creat un spațiu dedicat aromelor, Flavor Station, în care oaspeții își pot personaliza SUB-urile, wrap-urile și salatele folosind 12 sosuri și o gamă variată de condimente.