Răzvan Ciobanu nu trecea prin momente foarte bune. Cel puțin așa a susținut Oana Anghel, avocata creatorului de modă a făcut noi dezvăluiri despre ultimele zile de viață ale lui Răzvan Ciobanu. Aceasta a declarat că „Răzvan era trist şi abătut în ultima perioada şi că dorea să-și curețe imaginea cu orice preţ”.

Starea de spirit ar fi avut legătură cu un eăisod petrecut cu câteva luni în urmă. Răzvan Ciobanu a fost acuzat că a furat un ceas din casa unui prieten. Se cunoșteau de mai bine de 8 ani de zile, iar acuzația respectivă l-a marcat pe designer. Atunci, creatorul de modă a oferit o declarație amplă la Antena Stars.

„Am fost prieteni timp de opt ani de zile, consideră că ajutorul nu a fost reciproc, ci mai mult din partea mea. Eu cumpăr foarte multe haine de la el. Este adevărat că le luam pe caiet, dar nu am întârziat cu plăţile. Era un prieten, nu un amic. M-am dus eu într-o seară la el în magazin, fusesem puţin supărat pe el, s-a bucurat că ne-am văzut. Am luat acasă o pereche de pantofi să îi probez. A doua zi m-am dus înapoi şi am stat cu ei vreo patru ore. Am probat haine, pentru că toate pe care le am sunt mari. Am probat haine în bucătărie, probam acolo pentru că eu nu port lenjerie şi este un magazin în care vin femei. Eram în toaletă pe la opt şi un sfert. M-a strigat că a dispărut un ceas de pe masă din bucătărie. El de foarte multe ori mi-a lăsat mie ceasuri să le arăt. Nu înţelegeam cum mă acuză că i-am furat ceasul. (…) Eu i-am spus că pot merge şi la detectorul de minciuni. Cea mai umilitoare scenă a fost: ceasul este pe tine! Te rog să te dezbraci. I-am spus că mă dezbrac dacă asta îl calmează”, povestea Răzvan Ciobanu.

Avocata Oana Anghel a spus că acesta părea copleșit de probleme şi avea momente de anxietate după ce a fost implicat în mai multe cazuri controverse, inclusiv celebrul dosar al cocainei pentru VIP-uri în care a şi fost audiat în iulie 2018. Atât designerul cât și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au oferit declarații în calitate de martori, în data 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, într-un megadosarul de traffic de droguri „ „Stupefiante pentru VIP-uri”. Ulterior, procurorii au clasat dosarul deschis pe numele său.

Răzvan Ciobanu a murit luni, în a doua zi de Paște, în urma unui accident de de circulație petrecut în Săcele, județul Constanța. Creatorul de modă era singur în mașină și ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de mai mulți copaci.