Jurnalistul de investigaţie, Sorin Ovidiu Bălan, a declarat că rezultatele antropologice arată că fragmentele osoase descoperite în pădurea de lângă Caracal sunt umane şi aparţin unei fete cu vârsta curprinsă între 15 şi 19 ani.

Acestea nu aparțin însă Luizei Melencu, adolescenta dispărută de pe data de 14 aprilie!

„Da, este cu siguranţă o altă victimă. El nu lua victimele ca să le ucidă. El le racola şi devine tot mai evident acum pe măsură ce se strâng probe şi pe măsură ce victime de ale lui încep să rupă tăcerea. Devine tot mai evident că tot ce făcea, făcea cu premeditate, era foarte bine gândit şi nu făcea în scopul de a ucide, c în scopul dement al lui, de a-şi satisface nişte pofte sexuale. Nu cred că sunt ale Luizei. Să dea Dumnezeu să fie vie. Eu am zis de la început.

După părerea mea, din păcate, cu tot respectul pentru domnul Cumpănaşu, pentru rudele dânsului. Cred că Alexandra este moartă, pentru că a fost surprinsă vorbind, sau şi-a dat seama că a vorbit la 112 şi atunci s-a enervat într-adevăr şi a omorât-o. Dacă nu cumva cineva de la 112 sau de la Poliţie l-a anunţat, pentru că vedem lucruri noi în percheziţia care se face informativă” a spus Sorin Ovidiu Bălan pentru Antena 3.