Liviu Dragnea se află în acest moment închis la Rahova. Jurnaliștii de la Antena 3 au scos la lumină niște documente explozive care îl vizează pe Klaus Iohannis.

„Este o situaţie pe care sunt convinsă că inclusiv preşedintele a urmărit-o sau a fost sfătuit să o facă pentru că, în mod normal, decretele de pensionare se semnează repede. Şi avem nişte exemple: decretele de pensionare trimsie de CSM către preşedinte pentru mai mulţi judecători, inclusiv decretul de pensionare în ceea ce o priveşte pe doamna judecător Luciana Mera”, a spus Berta Popescu, prezentând documentele, în emisiunea „Exces de Putere”, de la Antena 3.

Ea a explicat și ce s-ar fi întâmplat cu completul lui Liviu Dragnea, dacă judecătoare Luciana Mera s-ar fi pensionat în aprilie

„Ea cu siguranţă nu se putea pensiona înainte. Dacă nu se dădea pronunţarea pe 27, şi era amânată pentru o altă dată, iar doamna judecător nu era pensionată, tot dosarul s-ar fi judecat, apelul. Se lua de la capăt”, a mai spus jurnalista.

Pe 19 martie, CSM a trimis decretul de pensionare pentru Luciana Mera, valabil începând cu 1 iunie 2019. Ar fi trebuit să fie semnat în aceeaşi lună de preşedinte, după cum explică Berta Popescu, conform dcnews.