Antena Group a rămas fără șef după plecarea lui George Ureche, cel care a condus televiziunea timp de un an, din februarie 2018. Potrivit paginademedia, Ureche a revenit, din luna februarie, la compania de audit Pricewaterhouse Cooper (PwC) ca lider al echipei M&A, anunță reprezentanții PwC.

El revine, astfel, acolo de unde a plecat în urmă cu un an. George Ureche a fost numit la conducerea Antena Group în februarie 2018, după o experiență de șapte ani în PwC și alți 10 în industria de media, în grupul MediaPro. Luca Martini, lider de Servicii de Consultanță pentru Management, PwC România a declarat că „George este parte a familiei PwC, iar revenirea sa în cadrul firmei a fost alegerea naturală. Împreună cu el, sunt convins că PwC are cea mai bună echipă de tranzacții din România, un fel de one-stop-shop pentru companiile interesate de fuziuni și achiziții, abordând tranzacțiile din toate unghiurile posibile – de la corporate finance, la servicii de tranzacții și analize due-dilligence, dar și având în vedere implicațiile fiscale și juridice ale acestor operațiuni.”.

La rândul său, George Ureche, lider de Tranzacții, PwC România a spus că: „Am activitatea de consultanță în ADN-ul meu profesional, iar întoarcerea în cadrul PwC înseamnă într-un fel revenirea acasă. PwC are o echipă excelentă de profesioniști de tranzacții, care combină o vastă expertiză tehnică cu o cunoaștere în profunzime a diferitelor sectoare economice și o înțelegere a contextului de afaceri din România”. George Ureche are un doctorat în Statistică (Academia Română) și un MBA în cadrul Telfer School of Management și Academiei de Studii Economice din București.