Probleme mari pentru unul dintre cei mai importanți oameni din Guvernul Orban. Se anunță un adevărat dezastru pentru șeful de la Finanțe, Florin Cîțu.

Dezastru pentru Florin Cîțu

Unul din consilierii premierului Ludovic Orban a făcut dezvăluiri din interior. Virgil Guran a declarat la Antena 3 că a vorbit cu Orban și premierul a dispus verificarea acuzațiilor care i se aduc ministrului Finanțelor, Florin Cîțu. Cîțu a fost acuzat că ar fi desființat un departament din minister care trebuia să se judece cu părinții săi.

„Da, am discutat cu Orban. Am verificat la cabinetul premierului, nu au ajuns aceste documente, probabil sa fie pe circuit, poate e mai greoi. Deci premierul nu cunoaste situatia. Trebuie sa se informeze. A fost reactia normala, ca va verifica sa vada ce se va intampla. Orice trebuie verificat, lamurit, daca este real sau nu. Noi avem aceasta politica foarte clara, sa verificam si o sa va prezentam concluzia”, a declart Virgil Guran.

Acesta a dezvăluit că s-a consultat și cu cel acuzat, Florin Cîțu. Ministrul neagă toate acuzațiie. Chiar Virgil Guran a spus totul. „Am vorbit inclusiv cu domnul Citu azi. M-a spus ca Directia Juridica exista in continuare in minister. Ca acel dosar cu tatul lui nu i-a parvenit lui, nu este adevarat ca este retinut de el”, a mai declarat Virgil Guran.