Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Alexandru Cumpănașu vine cu un detaliu incredibil din anchetă care nu s-a spus până acum. Unchiul Alexandrei Măceșanu scoate la iveală faptul că tânăra avea, la momentul dispariției, un ceas la care ținea foarte mult și despre care anchetatorii nu au spus absolut nimic.

”E vorba exclusiv de un inel și acel lănțișor de la gât. Acelea erau puțin afumate, nu arse. Alexandra nu a avut nicio altă bijuterie în plus, decât un ceas la care ținea foarte mult, despre care nimeni nu face nicio referire în niciun fel. Niște bijuterii de argint cum le avea Alexandra, arse la temperatura la care zice Dincă nu aveau cum să se păstreze în forma aia. Elementele senzaționale nu sunt aduse. Geanta Alexandrei ar putea fi găsită acolo având în vedere că știm sigur că Alexanda a fost în mașina lui Dincă.

Traficul de minori ține de crimă organizată și rețele. Ei au suficiente dovezi depuse de mine în care se arată că Dincă s-a ocupat de infracțiuni în zona de trafic de persoane. Se spune că avea un complice, acel Zamfir care se știe că avea o rețea prin zona Constanței.

Aș vrea să spun că în momentul în care se cere arestul preventiv nu se spune altceva decât lucruri ca să dobdească prelungirea mandatului.”, a spus Alexandru Cumpănașu, conform Antena 3.