Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au din nou probleme

Totul a început de la reproșurile pe care și le fac cei doi legate de cei doi băieți pe care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană îi au împreună. Protecția Copilului s-a autosesizat și urmează să facă o anchetă la fiecare părinte la domiciliu. Poliția a intrat și ea pe fir. Ambele autorități le-au bătut la uși celor doi.

Scandalurile dintre dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană încă sunt la ordinea zilei. Deși se părea că cei doi au închis conturile definitiv.

adriana bahmuteanu

Cei doi copii minori pe care Bahmuțeanu și Prigoană îi au împreună au domiciliul la tată. De fiecare dată când doreau mergeau în vizită la Adriana Bahmuțeanu, potrivit înțelegerii. În ultima vreme au răzbătut informații despre problemele celor doi pe care le au cu băieții lor. Presa a prezentat stenogramele unei discuții avute de Adriana Bahmuțeanu cu fiul ei cel mare, Eduard, în care acesta își acuză tatăl că îl bate și îl terorizează psihic.

Acuzele curg și de o parte și de alta

Potrivit Cancan, Silviu Prigoană nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. El a declarat că a făcut deja nenumărate plângeri la diferite instituții abilitate ale statului pe numele Adrianei Bahmuțeanu. Prigoană o acuză pe Bahmuțeanu că ar fi încălcat două decizii judecătorești atunci când a luat copilul și nu l-a mai adus înapoi. În urma declarațiilor apărute în presă, atât poliția, cât și Protecția Copilului, s-au autosesizat.

„Ambii părinți vor fi anchetați. Ceea ce fac ei reprezintă o formă de abuz. Mama îi dă băiatului să mănânce excesiv, tatăl îl ține la dietă strictă. Stomacul este și el distrus dacă primește o cantitate mare de mâncare pentru o perioadă limitată de timp, iar mai apoi nu mai primește decât foarte puțină. Această atitudine creează adevărate frustrări, dar și tulburări de alimentație” au declarat surse, potrivit Cancan.

Ziarul citat mai scrie că autoritățile strâng dovezi pentru a se stabili gradul de vinovăție al celor doi.

„Se va ancheta dacă minorii au fost, realmente, loviți de către tată, dar trebuie stabilit și cât de legal este ca mama să își filmeze copilul în timp ce îi cere să povestească bătăile care se presupune că i le aplică tatăl. Și aceasta tot o formă de abuz este. Trebui văzut care este starea fizică, psihică și emoțională a minorilor. Vor fi consultați de un medic generalist, apoi de psihologi. Toată această ură, toate aceste conflicte, reprezintă o presiune uriașă pe umerii copiilor. Ei se învățați să-și urască celălalt părinte, lor li se spune că nu sunt iubiți de către celălalt părinte. Este imposibil ca un copil să devină un adolescent sănătos, un adult echilibrat”, au declarat surse avizate.