Nazare a fost ministru al Transporturilor în guvernul lui Mihai Răzvan Ungureanu şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și în Ministerul Finanțelor Publice în perioada 2010 – 2012. A candidat la alegerile europarlamentare din 2007 din partea PD-L, deveninda cel mai tânăr europarlamentar al României.

Acum, fostul moderator de televiziune Rareş Bogdan, care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, susţine că Alexandru Nazare se va implica totuşi în campania pentru alegerile din luna mai, alături de Cristian Buşoi, care candidează la europarlamentare.

„Nu pleacă nimeni. E o chestiune care se întâmplă în orice partid. (…) Nu e absolut nimic grav prin faptul că în mijlocul celei mai mari filiale liberale se întâmplă şi astfel de chestiuni. În marea lor majoritate cei din Bucureşti s-au mobilizat foarte bine. (…) Partidul va intra în ‘tranşee’, va intra în luptă şi nu am nici cel mai mic dubiu că şi Alexandru Nazare va intra în această bătălie. Chiar nu am motive de teamă, sincer”, a spus Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

Altfel, Rareş Bogdan spune că nu-şi doreşte nicio funcţie în partid, ci că vrea să fie un simplu membru.

Vezi și Dragnea, intervenție fulger la Mihai Gâdea, în emisiune: ‘Minți cu nerușinare’