Sistemul a transformat peste 1000 de persoane în Suedia, şi tot atâtea conformaţii diferite, dar cu obiective diversificate: de a obţine un corp suplu prin a scăpa de excesul de grăsime sau de a obţine un corp tonifiat şi musculos sau de a avea o stare cardio optimă şi o rezistenţă crescută.

Indiferent de obiectiv, rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor.
Bogdan Moldoveanu si Alex Constantin de la Prima TV , clienti World Class, sunt primii care au inceput acest program.

"Am 35 de ani şi am practicat handball-ul la nivel de performanţă timp de 12 ani. În prezent activitatea fizică şi hobby-urile au rămas de domeniul trecutului, tot timpul fiind ocupat cu afacerea şi cu familia, care de curând s-a mărit cu încă un membru.După ce am întrerupt sportul de performanţă am încercat diferite activităţi sportive şi programe de nutriţie pentru a rămâne în formă, dar fără succes. Programul Delta Training System sper să mă ajute să revin cât mai aproape de forma fizică pe care am avut-o în perioada în care practicam handball. Sunt în prima săptămână şi sunt pregatit, ne vedem la antrenamente." Bogdan Moldoveanu

Gabriel Vasilescu îl va antrena pe Bogdan Moldoveanu

Încă de la prima întâlnire cu Bogdan am înţeles dorinţa lui de a reuşi prin acest program şi motivaţia pe care o are în acest moment. Măsuratorile au fost cele la care mă aşteptam. În momentul de faţă trebuie să lucrăm pe toate planurile: scădrea procentului de grăsime mai ales cel visceral, scăderea în greutate, dar şi creşterea procentului de masă musculară.

Planul de atac: vom începe săptămâna aceasta cu testul de fitness după care ne vom axa în primele 2 săptămâni pe creşterea capacităţii de effort şi condiţie fizică generală. Odihna va fi elementul cheie pentru programul aglomerat şi haotic pe care Bogdan îl are. Antrenamentele vor avea o durată de 1h20’, iar intensitatea în primele 2 săptămâni vom încerca să o ţinem în jurul a 80% pentru a putea obţine un efect cardiovascular şi a antrena inima pentru ceea ce urmează.

Măsurători

Înălţime: 196cm
Greutate: 128kg
BMI : 33.6
Fat% : 28,2%
Muscle% : 33,1%
Visceral fat : 14%
    
Obiective

Greutate : 110-112kg
Fat%: 20%

 "Am 25 de ani şi sunt prezentator la PRIMA TV. Printre pasiunile mele se regăsesc înotul, maşinile, actoria şi bineînţeles, ieşirile cu prietenii. Când am timp citesc sau mă uit la filme. M-am înscris în programul Delta Training System din dorinţa de a-mi demostra mie că sportul contează enorm pentru dezvoltarea unui stil de viaţă sănătos şi pentru că imaginea este extrem de importantă în domeniul în care lucrez, obţinerea şi menţinerea unui corp frumos este obligatorie. Delta Trainig System va fi provocarea vieţii mele pe plan sportiv. Realizez faptul că nu va fi uşor, dar că voi avea rezultate, cu siguranţă, care-mi vor aduce satisfacţii enorme." Alexandru Constantin

Raul Toma îl va antrena pe Alexandru Constantin

Fiecare elev nou cu care încep antrenamentele are o poveste şi câteva ţinte de atins. Ţelul lui Alexandru este să aibă un fizic armonios şi puternic şi nu în ultimul rând o postură corectă în faţa telespectatorilor. Vom lucra pentru aceasta la creşterea forţei şi a masei musculare, plus îmbunătăţirea rezistenţei şi a flexibilităţii.

Ne vom lupta cu absenţa mişcării fizice cronice, cu un fizic longilin, cu un program de lucru infernal, cu ore de culcare şi odihnă total improprii, cu stres mult, cu o alimentaţie haotica, dar în doar 3 luni de antrenamente (4 în fiecare săptămână), cu echilibrarea alimentaţiei şi suplinirea acesteia cu vitamine si minerale, cu stabilirea unui program de odihnă care să satisfacă necesarul organismului vom vedea rezultatele acestui program, mândria mea şi bucuria lui Alexandru.

Măsurători
Înălţime: 188cm
Greutate: 72kg
Ţesut adipos: 13.4%
Masa musculară: 42.4%
Visceral fat: 2
Resting metabolism: 1655 cal
Body Index Mass: 20.4
    
Obiective

Greutate : 76-78kg
Creştere în masa musculară.

Cel mai greu pas este să iei decizia că vrei să te schimbi.

DELTA TRAINING SYSTEM nu îţi va îmbunătăţi doar condiţia fizică ci îţi va schimba stilul de viaţă şi îţi va transforma corpul. Vei descoperi că ai mai multă energie, că poţi face mai multe lucruri.

DELTA TRAINING SYSTEM nu este “o soluţie rapidă” sau “o pilula magică”. Este un program de fitness bazat pe cercetare cu rezultate garantate şi ceea ce este cel mai important, cu rezultate pe termen lung.

Programul a fost gândit astfel încât tot ce trebuie să faci este să iei decizia că vrei să îţi transformi corpul. Noi ne vom ocupa de tot ce ai nevoie pentru ca tu să obţii rezultatele pe care ţi le-ai dorit!

Mai multe detalii pe www.worldclass.ro