Compania aeriana Delta Airlines a numit SkyXS drept reprezentant general de vanzari si servicii cargo pentru Romania si Ungaria, informeaza un comunicat al companiei. Totodata, Delta Air Lines se pregateste sa lanseze prima cursa directa intre Bucuresti si New York aeroportul JFK in iunie. 

SkyXS va fi responsabila pentru vanzarea intregii capacitati cargo a zborurilor non-stop Delta din Romania si Ungaria direct in USA.  

“Delta va fi singurul mare transportator american care va opera curse directe intre Romania, Ungaria si New York, iar datorita numeroaselor oportunitati de transport marfa create de aceste curse intre aceste doua tari si Statele Unite estimam o cerere ridicata de transport cargo pentru o varietate mare de bunuri, sustinand astfel cresterea exporturilor din Romania si Ungaria catre SUA.”, a declarat  Ger Daniels, CEO SkyXS. 

Delta Air Lines ofera zboruri catre 308 destinatii din 52 de tari. Delta este membru fondator al SkyTeam, o alianta mondiala a companiilor de transport aerian, care ofera clientilor zboruri si servicii catre un numar mare de destinatii in intreaga lume.

Sursa: Capital 30 Martie 2007