În urma discuțiilor dintre cele două părți, s-a stabilit de comun acord încetarea înțelegerii. AFI Park este un parc de business care se află în imediata vecinătate a unui alt proiect de succes, centrul comercial AFI Cotroceni, și include cinci clădiri de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 70.000 mp GLA, cu un grad de ocupare de 100%.  

Investitorii au semnat cu AFI Europe România un antecontract de vânzare a clădirilor 1,2 şi 3 pentru suma de 86,5 mil. euro, dar aveau şi opţiunea de cumpărare a clădirilor 4 şi 5 pentru 77,5 mil. euro, însă s-au oprit doar la trei imobile din cadrul AFI Park. 

O vânzare integrală a parcului ar fi ridicat tranzacţia la valoarea de 164 mil. euro, iar contractul dintre cele două părţi ar fi stabilit un nou record al sectorului de birouri, deţinut până acum de clădirea America House vândută pentru 120,3 mil. euro. Totuşi, tranzacţia consolidează poziţia fraţilor Pavăl pe locul doi în topul celor mai bogaţi români. Averea antreprenorilor va depăşi pragul de un miliard de euro în următoarea ediţie a Top 300 Capital de la valoarea de 920-950 mil. euro cât era estimată în ultima ediţie a clasamantului.

Fraţii Pavăl au făcut deja un prim pas spre diversificarea ariei de afaceri prin achiziţia a 32,7% din producătorul de cărămidă Cemacon.

Cele cinci clădiri de birouri din cadrul complexului AFI Park au o suprafaţă închiriabilă totală de 70.000 mp şi sunt ocupate de corporaţii multinaţionale. Principalii chiriaşi sunt Microchip Technology, Electronic Arts şi Endava Romania.

AFI Europe a investit până acum peste 500 mil. euro în proiectele imobiliare din România şi dezvoltă trei noi proiecte.