Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-o clinică în care se tratează gratuit bolnavii de cancer. Aceasta a fost amenajată în clădirea în care se aflau birourile Arcom. Ce a urmat după, este incredibil.

„O dată am fost la spitalul ăla. Mi-au ieşit vorbe. M-am gândit că ăştia pot spune „ce faci tu, gratis?”. N-ai voie, este evaziune fiscală. Atunci am zis „emiteţi factura şi o plătesc eu”. Deci îmi plătesc eu la spitalul meu şi din bani aia mai plătesc la stat 20% sau 16% impozitul. Deci, cu alte cuvinte, ca să ajut oameni mai dau şi la stat cadou.

„Dacă vrei să te las să ajuţi oameni, îmi dai şi mie 16%”, cam aşa.

Dar nu contează… Dacă ajut oameni, nu contează. De aia am făcut-o, ca să nu mai vină pe capul meu. Când vin oamenii le zic „du-te la spital”. Acum vreau să fac unul mai mare, în București, ca să nu mai am probleme eu în Bucureşti. Iniţial

Lucrasem la proiect şi l-am abandnat pe ăla mare că am zis că nu găsim doctori. Dar acum am înţeles că oamenii meu au început să ia legătura cu medicii români din străinătate”, a spus Gigi Becali la Antena 3.