Cine este procurorul care nu mai dorește să se pensioneze

Procurorul Doru Stoica este șeful Secției de combatere a infracțiunilor de terorism și a criminalității informatice din cadrul DIICOT. Inițial, acesta și-a formulat cererea de pensionare însă, în ziua în care Secția de procurori a CSM a programat discutarea solicitării magistratului, Doru Stoica a solicitat și primit amânarea pensionării, scrie g4media.ro

De ce și-a amânat pensionarea

Potrivit surselor site-ului anterior menționat, Doru Stoica nu a justificat de ce își dorește această amânare. În plus, bărbatul nu a precizat nici o perioadă de amânare.

Ce s-a întâmplat pe 10 august

Aproape 100.000 de persoane au protestat în Piața Victoriei la Mitingul Diasporei. În cursul serii în zonă au avut confruntări violente între ultrasi și jandarmii care au folosit masiv gazele lacrimogene.

Printre protestatarii pașnici și-a făcut apariția grupuri de huligani care au provocat incidente violente cu jandarmii. Aceștia din urmă au folosit masiv gaze lacrimogene, iar în jurul orei 23.00 au intervenit în forță pentru evacuarea pieței. Jandarmii au lovit de-a valma și manifestanții pașnici, care se deplasau cu mâinile ridicate. În timpul incidentelor doi jandarmi, bărbat și femeie, au fost prinsi de un grup de huligani și bătuți. Doi manifestanți au intervenit făcând scut în apărarea celor doi. Potrivit Jandarmeriei, femeia a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală.

440 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, la protestul din Piața Victoriei, iar 24 dintre acestea erau jandarmi, informează ISU București-Ilfov, precizând, totodată, că 65 de pacienți au avut nevoie de spitalizare (nouă jandarmi).