Vecina Cristinei Țopescu, care a sunat la 112, a lansat și un apel pe Facebook în care își ruga toți prietenii preoți să o pomenească, întrucât jurnalista s-a stins singură, fără lumânare, în somn.

„Doar lumânarea de la mine.
NIMENI nu s-a gândit sa îi aducă LUMINĂ!
„Prietenii” care se laudă azi cu relația cu ea NU STIAU nici unde stă!
Cristina NU s-a sinucis!
Si nu a omorât-o nimeni!”, a scris pe Facebook femeia care a sunat la 112.

Vestea morții Cristinei Țopescu a fost un șoc

Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă. În urma unui apel la 112, pe care l-a efectuat vecina Cristinei, îngrijorată că nu mai știa nimic de ea de aproximativ trei săptămâni, polițiștii de la IPJ Ilfov au ajuns duminică seara, 12 ianuarie, și au găsit-o pe jurnalistă fără suflare. Aceasta se stinsese din viață în urmă cu aproape două săptămâni dar trupul neînsuflețit a fost descoperit abia acum două zile.

Autopsia și documentele emise de INML pentru fosta jurnalistă sunt gata din 13 ianuarie, dar niciun apropiat nu a venit să ceară cadavrul, care este ţinut într-un frigider. Surse din interiorul anchetei citate de către spynews.ro spun că inima prezentatoarei a fost luată pentru a fi ţinută timp de cinci zile într-o soluţie de curăţare. Apoi, organul va fi tăiat şi, în urma analizei de la laborator, se va afla cu exactitate dacă a făcut sau nu infarct.