Fondatorul Microsoft Bill Gates (63 de ani) deţine o vilă imensă, în valoare de 127 de milioane de dolari, în Medina, Washington, iar dotările acesteia sunt incredibile.

Bill Gates a cumpărat aproape 6.000 de hectare de teren arabil în stat. Cu o avere de peste 95 de miliarde de dolari, Bill Gates este al doilea cel mai bogat bărbat din America, după Jeff Bezos, fondator şi CEO al companiei Amazon.   

Nu este surprinzător că unul dintre cei mai prosperi oameni din lume are o locuinţă extravagantă.    Gates a aşteptat şapte ani şi a investit 63 de milioane de dolari pentru construirea imperiului său din Medina, Washington, numit „Xanadu 2.0“, după locuinţa ficţională a lui Charles Foster Kane, personajul principal din filmul „Citizen Kane“.    

Cu o suprafaţă de peste 6,000 de metri pătraţi, locuinţa este uriaşă şi, evident, are dotări tehnologice de ultimă generaţie, arata Adevarul.

Casa a fost construită cu arbori Douglas de 500 de ani, iar 300 de muncitori au fost angajaţi să lucreze la contrucţie, dintre care 100 erau electricieni