Mersul pe jos sau joggingul este o modalitate simpla de a-ti atinge targetul zilnic de miscare de 20 -30 de minute. Dar uneori este o adevarata provocare sa ajungi la sala sau sa iesi din casa. Iata cum o banda de alergat te poate ajuta sa ramai consecvent cu rutina ta de miscare si sport.

Banda de alergat este usor de utilizat

In ceea ce priveste echipamentele de fitness, banda de alergat se afla printre cele mai simplu de utilizat. Suprafata benzii este plana si previzibila. Asta inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji ca te poti impiedica sau rani pe un teren accidentat.

In plus, nu trebuie sa-ti faci griji:

– daca arati bine si daca te-ai imbracat corespunzator

– cum sunt conditiile meteo.

– de siguranta ta fizica sau ca cineva ar putea sa se uite la tine.

  • Banda de alergat electrica FitTronic D2000 = 1599 lei
  • Manusi fitness Energy Fit 3817WG-62, Marimea M (Rosu) = 56 lei

Banda de alergat este usor de depozitat

Daca vrei sa-ti amenajezi acasa un colt pentru fitness, banda de alergat este exceptionala pentru ca se poate plia si poate fi depozitata intr-un dulap.

Vine cu programe prestabilite

Daca ai o banda de alergare cu display digital, cel mai probabil aceasta are integrate mai multe programe de antrenament. Acestea pot varia ca viteza si grad de inclinare, pentru a face antrenamentul mai interesant si ma incitant. Majoritatea benzilor permit utilizatorului sa-si programeze si sa-si personalizeze propriile antrenamente, iar acest lucru este foarte important pentru rezultatele finale si pentru experienta generala de miscare.

Iti monitorizezi progresul cu usurinta

Benzile de alergat iti permit sa-ti monitorizezi progresul. Cele mai multe au displayuri digitale care iti arata statistici importante precum distanta, timpul, viteza, caloriile arse si chiar frecventa cardiaca. Monitorizarea este importanta mai ales daca iti setezi un anumit obiectiv de scadere in greutate.

Cu o banda de alergat slabesti usor

Unul din cele mai evidente beneficii ale utilizarii unei benzi de alergat este faptul ca te ajuta sa slabesti. Daca alergi doar 20 de minute la 10km/h arzi 229 calorii. Daca mergi cu 12km/ h, arzi circa 300 de calorii. Combina antrenamentele cu o dieta sanatoasa si iti vei indeplini foarte usor obiectivele de pierdere in greutate.

  • Banda de alergat electrica Orion Core Y3 = 1499 lei
  • Banda de alergare pliabila U-STYLE Elatia 3000 = 4999 lei
  • Banda de alergare Hammer Race Runner 2200I = 5999 lei

In plus, folosind functia HIIT cu inclinarea benzii, vei putea sa arzi chiar mai multe calorii.

Cu HIIT, poti alterna rundele de ritm lent cu cele de ritm moderat si apoi rapid. 

Banda alergare: O inima mai puternica

Banda de alergat ofera un program cardiovascular excelent si ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii. De fiecare data cand calci pe o banda de alergat, iti intaresti inima. Apoi, colesterolul se reduce.

Cu o banda de alergat, antrenamentele nu vor mai fi o corvoada

Care este motivul pentru care nu faci suficient sport? Pentru ca nu ai „suficient timp”?

Cu toate acestea, ai timp sa te uiti la tv sau la un film aproape in fiecare seara. Ei bine, poti alerga pe banda si te poti uita la film, in acelasi timp.

Bucura-te de toate aceste beneficii cu o banda de alergat pentru acasa. Profita de ofertele curente evoMAG pentru banda de alergat insportline , bicicleta fitness, banda de alergare electrica, biciclete electrice.