Pentru ca acest demers să fie mai puțin stresant și a fi siguri că nu ați ratat nimic important, este bine să vă înarmați cu suficientă răbdare și să apelați la o firmă specializată în realizarea unor astfel de proiecte casa.

De ce este indicat să apelați la o firmă specializată în realizarea de proiecte de casa?

 • O firmă de arhitectură specializată vă poate oferi consultanța necesară realizării întregului proiect de construcție a casei.

 • Indiferent de nevoia de construire, fie că vorbim de realizarea unei case de la zero, de extinderea pe orizontală, supraetajarea sau mansardarea unui imobil, fără un proiect de casă nu veți putea începe nimic, fiindcă doar cu o astfel de documentație se va putea obține autorizația de construire.

 • Firma vă va putea informa și avertiza în privința riscurilor la care vă expuneți nerespectând legea sau cum pot fi folosite anumite aspecte legale pentru a obține avantajele pe care le doriți de la această construcție.

 • De asemenea, apelând la serviciile acestei firme veți putea scăpa de corvoada alergăturii și statului pe la cozi la diverse instituții abilitate pentru eliberarea avizelor, acordurilor și autorizațiilor necesare începerii construcției.

 • O firmă specializată în realizarea unor proiecte tehnice de construcție vă poate ajuta în găsirea celui mai potrivit mod de realizare a proiectului construcției, în funcție de prevederile certificatului de urbanism, studiului geotehnic, și de cerințele menționate în avize, acorduri și autorizația de construire.

 • Doar cu astfel de profesioniști veți putea avea parte de variante de proiectare personalizată și de soluții adecvate pentru reproiectare.

 • Vă puteți inspira din portofoliul de lucrări și din stilurile arhitecturale abordate deja de firma respectivă.

 • Compania poate veni cu mai multe oferte și soluții, din care puteți alege cea mai bun raport calitate-preț.

De ce să apelați la serviciile UBERHause Romania?

Experiența, seriozitatea și profesionalismul sunt doar câteva dintre calitățile cu care această companie obișnuiește să trateze fiecare proiect, indiferent de dimensiunile lui.

 

Fie că alegeți să construiți o casă pe un singur nivel, o casă cu etaj sau să mansardați un imobil, să realizați un complex rezidențial, o casă de vacanță, o hală, un hotel, un spațiu comercial sau o pensiune, întotdeauna o echipă de profesioniști vă va pune la dispoziție cele mai eficiente soluții de realizare a proiectului tehnic.

Printre serviciile realizate de această companie amintim:

 • Proiectare și reproiectare

 • Autorizare și avizare

 • Execuție construcții

 • Realizarea de documentații de urbanism

 • Design și amenajări interioare.

Veți primi în permanență consultanță în obținerea documentelor necesare demarării construcției și pentru finalizarea în cele mai bune condiții a proiectului.

Construcțiile pot fi personalizate în stiluri arhitecturale și cu caracteristici estetice pe care le preferați și pot fi realizate pe structură din cadre beton, pe structură metalică sau de lemn.

Ori de câte ori aveți nevoie de proiecte case parter, proiecte mansarda sau casa cu etaj, apelați cu încredere la serviciile acestei companii. Pentru a vizualiza diversele proiecte disponibile în portofoliu și a afla mai multe detalii, intrați pe site-ul uberhause.ro.