El conduce la noi subsidiara producătorului indian de medicamente Accord Healthcare, care a avut vânzări de peste 3 milioane de lei în primul an de existență pe piața românească.

„Creșterea Accord a fost spectaculoasă în Europa. Atunci când intrăm pe o piață cu un medicament, ajungem din primul an la o cotă de circa 30% cu acel produs”, spune Daniel Bran. Prin urmare, nu este de mirare că obiectivul companiei înregistrată în România în data de  octombrie 2015, este de a ajunge până în 2020 și aici la cifre similare.

Când l-am întrebat care a fost cel mai dificil moment în ceea ce privește conducerea subsidiarei Accord Healthcare, Daniel Bran mi-a răspuns: „chiar acum”. „Iar asta în condințiile în care am dori să mai lănsăm produse pe piață și nu putem, pentru nu avem prețurile aprobate. Practic, îți faci toată treaba și ești blocat. Nu suntem doar noi în situația asta, însă sunt cinci luni de când stăm și așteptăm. Firesc este ca Ministerul Sănătății să ne dea răspuns în trei luni, după cum o zice legea”, explică el.

Lecțiile lui Daniel Bran
1. Cei mai importanți sunt oamenii cu care lucrezi/echipa pe care o construiești
2. Ceea ce spui să fie în linie cu ceea ce faci în fața partenerilor tăi comerciali.
3. Să ai curajul să spui ceea ce ai de spus și să iei decizii.
4. Să fii optimist.
5. Să ai întotdeauna un plan.

Accord Healthcare SRL este divizia din România a companiei Accord Healthcare, parte a Grupului Intas, una dintre cele mai puternice companii private din India, cu o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de dolari.

Compania este prezentă pe piața din România de la începutul anului 2016 și, în prezent, activează în principal pe segmentele Oncologie și Hematologie.

Compania Accord este activă pe piața din Marea Britanie de peste 10 ani, unde livrează 80 de milioane de cutii de medicamente pe an. Portofoliul Accord numără în prezent peste 7000 de produse.