Dani Oțil a avut o erioadă destul de lungă în care schimba iubitele foarte des și asta pentru că nu găsea pe nimeni cu care să rezoneze, iar amintirea fostei iubite celebre era încă vie în mintea lui. Separarea de Mihaela Rădulescu a fost dificilă, dar benefică pentru prezentatorul Antena 1.

Acesta a cunoscut-o în urmă cu mai bine de un an pe Gabriela Prisăcariu. Cei doi au o relație serioasă de mai multe luni și chiar și-au petrecut și Revelionul împreună într-o țară exotică. Surse din anturajul celor doi, spune că Dani s-ar gândi chiar și la o eventuală nuntă cu noua iubită. Tânăra are 26 de ani și este model. Poreclită în showbiz, Miss Funduleț, aceasta se consideră o femeie frumoasă și inteligentă.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu.

Ea este și câștigătoarea concursului „Supermodels by Cătălin Botezatu„, iar pe lângă cariera de model se gândește și la una de avocat. A absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității București.