Viorica Dăncilă vrea să se întoarcă în politica mare. După ce a pierdut la scor în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2019, în fața lui Klaus Iohannis, Dăncilă visează la o nouă funcție.

Dăncilă face anunțul serii

Dăncilă și-a dat demisia din fruntea PSD ca urmare a pierderii alegerilor prezidențiale, dar și după ce a fost dată afară prin moțiune de cenzură de la Palatul Victoria. Acum, ar vrea să candideze la alegerile parlamentare pentru un post de deputat sau senator.

Dăncilă ar candidat în județul Teleorman, de acolo de unde este. „Nu stiu dacă voi candida. Dacă voi candida, voi candida in județul Teleorman”, a spus Dăncilă la Digi24.

Mai mult, aceasta a dezvăluit că s-a simțit trădată la finalul anului trecut, dar nu a vrut să dea și nume. Regretă că a avut încredere în anumiți oameni.

„Poate că nu ar fi trebuit să am încredere în anumiți oameni. Poate ar fi trebuit să fac anumite modificări în Guvern înainte de plecarea ALDE de la guvernare”, a spus Dăncilă, la Digi24.

Fostul premier spune că a fost trădată de unii parlamentari PSD. „Au fost oameni care m-au tradat în PSD. S-a văzut la moțiunea de cenzură, la votul pe investirea Guvernului”, a mai spus Dăncilă.