Vestea zilei despre Dana Nălbaru! Artista este căsătorită de 18 ani cu actorul Dragoș Bucur și au împreună trei copii.

Însă puțini își amintesc că înainte, aceasta s-a iubit cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia.

Dana Nălbaru începuse să aibă atacuri de panică în timpul relației cu Călin Goia

Dana Nălbaru a știut de la început că nu va rămâne alături de Călin Goia, pentru că voiau viața diferit. Blondina chiar a dezvăluit că începuse să aibă atacuri de panică, așa că a decis să pună capăt relației.

La scurt timp după ce s-a despărțit de solistul trupei Voltaj, a început o relație cu actorul Dragoș Bucur.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, a povestit ea în urmă cu ceva timp, potrivit România TV.

Singurătatea a salvat-o

Dana Nălbaru făcea furori la începutul anilor 2000, atunci când era solistă în trupa Hi-Q. Vedeta a decis, totuși, să iasă din lumina reflectoarelor și s-a văzut brusc singură.

Invitată în podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar, vedeta a povestit că acea perioadă a fost una grea. În momentele în care rămâi singur, spune ea, ai timp să faci curățenie în propriul suflet și să te gândești numai la tine.

„Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățenie, reală!

Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor”, spunea ea.

Deși spune că este cel mai groaznic lucru care i s-a întâmplat, fosta solistă adaugă că singurătatea este cea care a salvat-o. Ea a mai povestit că este foarte greu să fii singur și că cei care au trecut prin astfel de experiențe știu la ce se referă.

Totuși, adaugă ea, dacă treci de acel moment, „toate lucrurile se așează”. Dana Nălbaru a adăugat că „începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor”.

În cadrul aceluiași podcast, vedeta a mai spus că după retragerea din viața publică, s-a îndreptat către credință. Dana Nălbaru a precizat că, de atunci, toate temerile sale au dispărut.

Fosta solistă a povestit că „am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui… Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut”.